Video: Bruce Springsteen giver sin 90-årige mor en svingom

Video: Bruce Springsteen giver sin 90-årige mor en svingom

Da Bruce Springsteen & the E Street Band atter var tilbage i New York mandag for at spille en omlagt koncert i Madison Square Garden, var The Boss' 90-årige mor, Adele, til stede, som hun har for vane, når sønnike spiller i nærheden. Det gik da heller ikke ubemærket hen, og Springsteen bød sin mor op til dans. Det skriver Rolling Stone Magazine. Se videoen her forneden.

Under sangen "Ramrod" forlader Springsteen scenen for at danse med sin mor. Det fik da også en stående ovation fra publikum, at søn og mor nød en lille dans under koncerten. Det er dog ikke første gang, at Adele får en svingom med sin søn under en af hans koncerter. Videoklip viser, at det også er sket så langt tilbage som 1992, og senest i 2009 og 2012 til sangen "Dancing In The Dark". 

Bruce Springsteen & the E Street Band er i år på vejen for at fejre 35 års jubilæet af "The River", som blev genudgivet i et ekstravagant box-sæt i december sidste år. Ud over at spille sange fra det klassiske album har Springsteen været god til at overraske publikum undervejs. Han har for eksempel hyldet det nu afdøde The Eagles-medlem Glenn Frey med en udgave af "Take It Easy", et cover af "Rebel Rebel" til mindes David Bowie, og han har sågar sørget for, at hans yngste fans har undgået problemer med at komme for sent i skole dagen efter en koncert.

Box-sættet, "The Ties That Bind: The River Collection", modtog fuldt hus, seks ud af seks stjerner, af GAFFAs musikanmelder Henrik Friis, der blandt andet skrev: "Springsteen-fans bør ikke være i tvivl, når det gælder valuta for pengene. En flot indramning af en særlig tid. Og den bedste arkiv-udgivelse hidtil fra New Jerseys one and only…"

Bruce Springsteen spiller i Danmark den 22. juni og 20. juli. Begge koncerter er udsolgt.

Se The Boss give sin 90-årig mor en lille svingom her: 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA

// DAN