The Tallest Man on Earth til Danmark

The Tallest Man on Earth til Danmark

Svenske The Tallest Man on Earth alias sanger og sangskriver Kristian Mattson giver koncert i DR Koncerthusets Studie 2 den 14. august – med band. Billetterne koster 300,-, og salget er i gang via Billetlugen.

The Tallest Man on Earth udgav sin solodebut i 2008, og hans stærkt personlige tag på folk-genren har siden glædet et støt voksende publikum verden over. Herhjemme har The Tallest Man on Earth givet flere udsolgte koncerter, blandt andet i Store Vega og på VoxHall.

Sidste maj udkom "Dark Bird Is Home", hans fjerde fuldlængde album og hans første indspillet med fuldt band.

The Tallest Man on Earth med band gav senest dansk koncert i oktober 2015, hvor GAFFAs anmelder Helena Lütken uddelte fem stjerner og blandt andet skrev:

"The Tallest Man On Earth viste i Vega, at han kan det hele; han kan både beskrive kærlighed, tordenvejr og ''stuff'' – som var et gennemgående tema, når han præsenterede sine sanges indhold. Det er sikkert, at han spredte glæde og vemod, og tilmed med stor teknisk dygtighed og uudtømmelige energi. På trods af enkelte passager, hvor publikum lod til at være hægtet lidt af, samt tekniske problemer, leverede The Tallest Man On Earth en præstation, der i den grad gør det forståeligt, at så mange mennesker er faldet for ham og hans folkede lyd. Den formåede i al fald at rejse langt ud over scenekanten og ind i hjertet på alle fremmødte."

Læs hele anmeldelsen her.

Se The Tallest Man On Earth på Roskilde Festival 2015

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA