Guide: Her er weekendens bedste fester

Guide: Her er weekendens bedste fester

GAFFA sætter fokus på den elektroniske musik og det sprudlende festmiljø med en fast ugentlig guide til, hvor man finder de bedste fester, de mest interessante dj's og de livligste dansegulve. Følg med her!

 

Rytmisk overhaling i Odense

Fredag rammes provinsen af manden med swimmingpoolen, når natklubben Bláse slår dørene op for Emil Stabils Hestekræfter-turné. Turnéen er stablet på benene i samarbejde med bloggen Droz Daily Steezin og resten af crewet fra Lil Label. Gæsterne kan derfor forvente meget mere end en solist, når der fyres op for de så velkendte festbangere.

Hvad: Emil Stabil – Blasé

Hvor: Blasé Club, Overgade 45, Odense C

Hvornår: 1. april fra kl. 23.00

Hvordan: Facebook-event

 

Lige ud af Bolsjen

Der er dømt dekadent hiphop, når Bolsjefabrikken i København disker op med en lang række spændende navne på den danske hiphop-scene. Foruden MarcieFresh og Misshell cruiser de spæde festaber fra CorreCaminoz forbi i deres tex mex-rumraket og sætter gang i folkets kroppe med speedrap tilsat eksotiske rytmer.

Hvad: Straight Outta Bolsjen

Hvor: Bolsjefabrikken, Ragnhildgade 1, Kbh. K

Hvornår: 1. april fra kl. 20.00

Hvordan: Facebook-event

 

Dans nu!

Det tilbagevendende koncept på den danske klubscene slår sig fredag ned på KB18 i Kødbyen. Det tech-house inspirerede Tanzen Bitte præsenterer foruden sine egne Umloud, Brejner og Jever & Murray den franske lydsmed Olivier Giacomotto, der har opnået fornemme hitlisteplaceringer i 2015.

Hvad: Tanzen Bitte

Hvor: KB18, Kødboderne 18, Kbh. V

Hvornår: 1. april fra kl. 23.55

Hvordan: Facebook-event

 

Disko, disko!

Der findes sjældent noget bedre end 70'erne og 80'ernes svedige rytmer, der kan få folk ud på dansegulvet, uanset om man er 20 eller 42. Natklubben Double Rainbow ved Godsbanen i Aarhus sætter lørdag gang i tidsmaskinen, når der rejses tilbage til tiden med højt hår og fondue. Glem ikke plateauskoene og skjorten med den brede krave, når lydsystemer trykker play.

Hvad: Diskoaften

Hvor: Double Rainbow, Skovgaardsgade 3, Aarhus C

Hvornår: 2. april fra kl. 23.00

Hvordan: Facebook-event

 

Motowns dansemaskine

På HeadQuarters rejser der også tilbage i tiden, til dengang hvor afroen var større end nogensinde, og The Jackson 5 var tidens svar på One Direction. Motown Sound Engineers sætter lørdag ind til lyden af Michael Jacksons barndom, hvor The Supremes og Stevie Wonder fyldte æteren.

Hvad: Motown Sound Engineers

Hvor: HeadQuarters, Valdemarsgade 1, Aarhus C

Hvornår: 2. april fra kl. 19.00

Hvordan: Facebook-event

 

Holder du den vildeste fest? Send info til fester@gaffa.dk


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA