Nyhed

Videopremiere: Kom med Fribytterdrømme på vejen

Bandet fejrer deres forårsturné med singlen 'Himmellegemer', som viser det glade turnéliv

Fribytterdrømme udgiver i morgen singlen "Himmellegemer", men du kan se musikvideoen her allerede nu. Se den syrede musikvideo her forneden.

Musikvideoen består af levende billeder fra bandets private arkiver. Videoen er produceret af Iris Deppe og frontmand i bandet, Lau Pedersen. Lau Pedersen siger om videoen: "Vi håber, dem der ser med kommer i godt humør og forhåbentlig vil glæde sig til vores forårsturné." Og det er svært ikke at blive i godt humør af at følge bandet på vejen, hvor festerne, koncerterne og drengestregerne fylder godt. 

"Himmellegemer" har euforien som tema. Den forsøger at begribe den ekstatiske oplevelse, der opstår i et svævende spind af sex, syre og kærlighed. Sangen flirter med følelseslivet i spillet mellem den fysiske og psykiske oplevelse.


Nummeret er produceret af Rune Rask, kendt i folkemunde fra succesfulde samarbejder med blandt andre Suspekt og den amerikanske rapstjerne Kendrick Lamar, og er at finde på Fribytterdrømmes debutalbum, "Labyrintens Farver". Albummet udkom i maj sidste år og modtog fire stjerner af GAFFAs anmelder Espen Strunk. Han skrev blandt andet: "Albumdebuterende fynboer giver Spids Nøgenhat kamp til stregen."

Fribytterdrømme er på turné i Danmark i april og maj og kan opleves i blandt andet København, Randers og Vordingborg. Billetter er i salg og kan skaffes via GAFFA Live

Se "Himmellegemer" her: 

ANNONCE