Musikvideo: Band of Skulls klar med nyt

Musikvideo: Band of Skulls klar med nyt

Band of Skulls er aktuelle med nyt album, "By Default", den 27. maj. Du kan se musikvideoen til deres nye single, "Killer" her forneden.

"By Default" blev til efter en bevidst beslutning fra bandets tre medlemmer, Russell Marsden (guitar, vokal), Emma Richardson (bas, vokal) og Matt Hayward (trommer), om at tage en pause fra deres globale non-stop turné, hvor de i de sidste to år ikke har været mere end én måned væk fra scenen. Dette medførte, at de havde tiden til at fokusere alt deres energi på det nye album.

"Vi begyndte forfra," fortæller Matt Hayward om sangskrivningsprocessen, hvor bandet intenst arbejdede på nye sange. "Det er bestemt en ny æra," supplerer Russell Marsden. "De første tre album lavede vi som en trilogi, et værk i sig selv. Vi ønskede at gøre de ting, og vi gjorde dem. Vi holdt vejret, iagttog, hvad vi havde skabt, og så begyndte vi forfra igen."

Det er Gil Norton (Pixies, Foo Fighters, Patti Smith), der har produceret, og albummet er indspillet i Rockfield Studios. Lyden bliver i pressemeddelelsen karakteriseret som "det skarpeste, man har hørt fra Band Of Skulls nogensinde."

Band of Skulls udgav i 2014 deres tredje album, "Himalayan", som modtog to stjerner af GAFFAs musikanmelder Finn P. Madsen under overskriften: "Britisk trio på musikalsk slingrekurs." Han skrev: "Næste gang skulle Band Of Skulls måske stille lidt mere skarpt på, hvor de vil hen og tilføje lidt mere af sig selv." Noget kunne tyde på, at det måske er præcis, hvad bandet har gjort.

Se "Killer" her og vurder selv: 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA