Nyhed

Distortion skal skaffe en million kroner for at redde gadefester

Pengene skal komme fra salget af de frivillige gadearmbånd

I dag lancerer Distortion sin gadearmbåndskampagne "The Distortion Million", som skal skaffe festivalen en million kroner. Pengene skal komme fra festivalens egne gæster, der gennem køb af gadearmbåndet kan være med til at sikre, at festivalen ikke bliver nødt til at lukke en til to gadefester i 2017. Med en værdi på 100 kr. skal festivalen altså sælge i alt 10.000 armbånd for at holde gadefesterne i live.

Pengene fra salget af gadearmbåndet går til at finansiere toiletter, trafikafspærringer, vagter og ikke mindst rengøring efter festivalen. Det er frivilligt for publikum, hvorvidt de ønsker at købe gadearmbåndet eller ej, og med kampagnen henvender festivalen sig derfor til publikums samvittighed.

Kampagnen lanceres efter et rekordlavt salgstal i 2015, hvor kun 3400 valgte at vise deres frivillige støtte til festivalen gennem køb af armbåndet. Salget har ellers ligget på i gennemsnit 8000-13.000 solgte armbånd, siden man begyndte at sælge armbåndet i 2012.

Så hvis ikke Distortion bliver nødt til at lukke en eller to gadefester fra 2017, skal der derfor sælges en del flere gadearmbånd.

Gadearmbåndene kan købes for 100 kr. i 7-Elevens butikker i Storkøbenhavn og på Billetlugen.

ANNONCE