Nyhed

Ny gratis musikfestival i Aarhus Festuge

Festivalen får navnet Understrøm og vil fokusere på ny musik

Aarhus Festuge, Studenterhus Aarhus og Spot Festival starter nu sammen en ny musikfestival, som skal afholdes under Aarhus Festuge i dagene 2. til 3. september. Festivalen, der har fået navnet "Understrøm", vil fokusere på ny musik, og koncerterne, som kan opleves på festivalen, vil være gratis for publikum.

Rikke Øxner, direktør for Aarhus Festuge, uddyber: "Der er et væld af spirende miljøer med musikken som omdrejningspunkt i Aarhus, og med Understrøm skaber vi tre scener midt i byen til netop disse miljøer. Så Festugens mange gæster og i øvrigt alle, som interesserer sig for, hvad der sker på musikscenen, får rig mulighed for at opleve, hvad der rører sig".

Ambitionen med Understrøm er at skabe en scene for byens talentfulde musikaktører, herunder byens mange mindre musikfestivaler, og dermed sætte fokus på de stærke kræfter i det aarhusianske musikmiljø.

Mølleparken bliver centrum for festivalen, hvor den største scene samt festivalpladsen placeres. Derudover vil der være to mindre scener med centrale placeringer ud til åen ved Immervad samt under Skt. Clemens Bro.

For at skabe et så alsidigt program som muligt søger arrangørerne bag festivalen lige nu ambitiøse, lokale, ikke-kommercielle koncertarrangører med en stærk musikprofil og øje for kvalitet, der ønsker at afvikle en dag på enten scenen på Immervad eller under Skt. Clemens Bro. Festugen stiller et musikbudget, scene og produktion til rådighed. Deadline for ansøgningen er 2. maj. Læs mere her.

ANNONCE