Nyhed

Chris Cornell klar med dansk erstatningskoncert

Sangeren er klar til at give koncert i Aalborg inden længe

Chris Cornell, der søndag måtte udskyde sin koncert i Musikkens Hus i Aalborg på grund af sygdom, er nu klar med en erstatningskoncert. Cornell går på scenen i Koncertsalen fredag den 13. maj.

Musikkens Hus har siden aflysningen lagt alle kræfter i for at få fastsat en ny koncertdato i en fart, og det er lykkedes.

Turnéen var i slutningen af marts og igen i begyndelsen af april i København, og her var anmelderne dybt begejstrede. Blandt andet gav GAFFA Cornell fem stjerner og kaldte det akustiske show "på højde med forbilleder som Neil Young". Læs hele anmeldelsen her.


– Det er en stor glæde for os at være klar med en ny koncertdato allerede om fem uger, og vi ser frem til at give de mange fans en stor oplevelse med Chris Cornell, der nu igen er helt på toppen, siger Lasse Rich Henningsen, administrende direktør i Musikkens Hus.

Alle eksisterende Chris Cornell billetter påtrykt 3. april som koncertdato kan genbruges til den nye koncertdato.

Publikum kan også få den fulde billetpris refunderet, hvis den nye koncertdato ikke passer.


Refundering skal finde sted senest torsdag d. 28. april enten ved henvendelse i billetkontoret i Musikkens Hus eller på e-mail til [email protected].

Musikkens Hus forventer ikke, at der kommer mange billetter i gensalg, men det er stadig muligt at komme i kø på ventelisten via www.musikkenshus.dk

Koncerten blev i første omgang udsolgt på fire minutter. 


 

ANNONCE