Nyhed

Lars Ulrich: "Den nye Metallica-plade er næsten færdig"

Ifølge den danske trommeslager er der ikke længe til, vi kan høre nye toner fra metal-pionererne

Som en del af Record Store Day 2016 genudgiver Metallica deres to første uspil "Kill Em All" og "Ride The Lightning" i deluxe boxsæt-versioner, men ifølge et nyt Rolling Stone-interview med Lars Ulrich er der ikke længe til, bandets tiende studiealbum ser dagens lys:

"Jeg vil sige, det næsten er færdigt. Alle de andre ting, vi skal tage os af, er ved at være på plads. At være i Metallica for tiden handler ikke bare om at lave en plade, der er mange forskellige forpligtelser, men vi arbejder på pladen, når der ikke er andet, vi skal. Men pladen er godt på vej, og den kan udkomme i et hvilket som helst århundrede nu, faktisk. Hvor der er liv, er der håb," lyder det lidt kryptisk fra trommeslageren.

Men indtil den nye plade lander, kan vi glæde os til den 15. april, hvor de to deluxe-versioner af "Kill Em All" og Ride The Lightning" udkommer.


Genudgivelsen af "Kill 'Em All" vil indeholde fire lp'er, fem cd'er, dvd samt en unik boks med sjældne fotos. "Ride the Lightning"-boksen rummer til fire lp'er samt seks cd'er, en dvd, en bog med sjældne fotos, en minibog med James Hetfields håndskrevne sangtekster samt tre plakater.

De to album er en del af bandets genudgivelseskampagne, som startede sidste år, hvor Metallica genudgav deres kassettebånd "No Life 'Til Leather".

ANNONCE