Nyhed

Vinylanmeldelse 9: Næstsidste afsnit er proppet med drama

Der er svære valg at træffe i næstsidste afsnit af seriens fremragende første sæson

Sidst forlod vi vores ven Richie Finestra bag tremmer. Varetægtsfænglset for mordet på Buck Rogers. Og her finder vi ham igen. Blandt kakerlakker, betjente og advokater, men serien ville unægteligt blive en anden – i hvert fald skifte ret kraftigt fokus, hvis han skulle tilbringe resten af livet i spjældet, så han får valget mellem en laaaaang fængselsstraf eller at blive informant på den lyssky gangstertype Corrado Galasso, som han netop har lånt penge af.

Det går kun lidt bedre for Jamie, der er blevet sat på gaden, mens Devon til gengæld finder ud af, at hun har en potentiel guldgrube liggende i en kasse på loftet i form af ufremkaldte fotos af alt, hvad der kan krybe og gå inden for rockverdenen.

Cece finder ud af, at hun er gravid med funkstjernen Hannibal, og Jamie ender i en trekant med de to Nasty Bits, Alex og Kip. Og sidstnævnte virker faktisk ikke helt tilfreds med situationen efterfølgende, da han ligger i sengen og ser på de to andre sovende i en kærlig omfavnelse.


Zak finder ud af, at han ikke har mistet selskabets penge i Las Vegas, men at Richie har spillet dem op, hvilket fører til håndgemæng mellem de to, mens Richie tilstår over for Devon, at han har begået mord. Nej, der er absolut ingen mulighed til at kede sig her. Det skal blive spændende at se, hvordan sæsonfinalen spænder af i næste uge – og hvordan sæson to kommer til at udmønte sig, nu hvor showrunner Terence Winter har forladt serien.

ANNONCE