Nyhed

Aalborg-rapperen Orhan G er død

Aalborg-rapperen fundet død i Thailand – støttekoncert med blandt andre Lord Siva og Danni Toma Store Bededag

Rapperen og produceren Orhan G, med det borgerlige navn Orhan Karaca, døde mandag den 11. april. Her blev han fundet livløs på sit hotelværelse i Thailand. Han ville være blevet 28 år dagen efter.

Orhan G var en del af det aalborgensiske hiphop-miljø og aktiv i crewet HvadEvigt, der også tæller blandt andre Danni Toma og Lord Siva. Han var en dygtig freestyle-rapper, der nåede finalestævnet til MC's Fight Night i både 2007 og 2008. De seneste år har han desuden arbejdet som producer. 

Støttekoncert Store Bededag 


Da Orhan G ikke havde forsikring, kommer det til at koste 100.000 kroner, at få ham fragtet hjem fra Thailand. Derfor er der startet en indsamling, hvor det er muligt at donere penge til dette formål. Indsamlingen findes på Caremaker.dk.

Desuden er der en Støttekoncert i Aalborg Store Bededag, den 22. april, hvor familie, kolleger, venner og alle berørte har mulighed for at mindes Orhan G på passende vis, til tonerne af den Aalborg-hiphop, som han var en vital del af. Det foregår på Platform 4 og lineuppet er: Lord Siva, Danni Toma + Noodle, Intensiv MC + Dj Devious, Dj Easy, McMark + J. Rock og Blok Nord. Entré er 50 kr og hvad man derudover ønsker at donere. 

Læs mere om støtttekoncerten på Facebook


Vi sender vores tanker til Orhan G's familie og nærmeste. Hvil i fred.  

 

 


ANNONCE