Nyhed

Lukas Graham Forchhammer skal være far

Succesen vil ingen ende tage for den dansk-irske popstjerne

Succesen lader til ingen ende at ville tage for Lukas Graham. Ikke nok med at bandet har ligget på toppen af hitlisterne i både England, Sverige, Canada og mange andre lande, og lige nu er nummer 1 i Australien og nummer 2 i USA med megahittet "7 Years". Gruppens sanger, Lukas Graham Forchhammer, skal også være far. Det fortæller den 27-årige popstjerne til Politiken.

"Jeg er simpelthen så glad. Til september kommer der en lille guldklump til verden, og vi glæder os helt utroligt meget", fortæller han. Bandet vil derfor sætte musikken på pause et par måneder og vil ikke turnere i efteråret.

"Der skal det handle om familien for mig, selvom jeg naturligvis burde være ude at spille og bakke pladen op. Men det her er jo uendeligt meget vigtigere," siger Forchhammer til Politiken.


I "7 Years" synger Forchhammer blandt andet følgende linjer, som altså snart kan blive virkelighed – i hvert fald første skridt:

"Soon we'll be 30 years old/ I'm still learning about life/ My woman brought children for me/ So I can sing them all my songs/ And I can tell them stories."

ANNONCE