Nyhed

Pharfar kører i overhalingsbanen på ny ep

Kawasaki er på gaden i dag, og der er mere på vej

"Kawasaki" er navnet på opfølgeren til debut-ep'en "Alt Er Godt" fra 2014 med det tredobbelte platinhit "La' Mig Rulle Dig" – meget er sket siden da, men Pharfar er stadig i topform på sin nye ep, der præsterer både i overhalingsbanen, i soveværelset og på klubben.

Efter en veloverstået Bikstok-turné med flere udsolgte koncerter er Pharfar nu klar med nyt solomateriale i form af Ep'en "Kawasaki", der er blevet til i samarbejde med nogle af landets bedste producere som Pilfinger, Hennedub, Jens Ole McCoy og Nonsens.

GAFFA fik en snak med den travle producer og sanger i Food Palace-studiet på Amager om den nye ep og det nye koncept.


Pharfar: – Jeg har prøvet at sprænge boksen lidt for at udfordre mig selv denne gang og se, hvad jeg kan bruge min musik til ud over det, som jeg er så god til og kender normalt. Så jeg har prøvet at lave nogle nye slags sange – nogle mere meningsfulde sange, som de to seneste numre, jeg har udsendt. Så der er både noget nyt, men også noget man kender i forvejen. På nummeret "Alt For Mange Mænd" er vi i et lyrisk univers, hvor man sagtens kan genkende mig med smil i øjet og fest – en rigtig klubsang.

I tiden siden sidst udgivelse har Pharfar tumlet lidt med tanken om at prøve noget nyt af.

Pharfar: – Jeg følte på et tidspunkt, at jeg havde en bestemt måde at lave et nummer på. Det betyder også, at der begynder at komme en lyd eller et univers, hvilket også er rigtig fedt, men blev meget inspireret at det, der sker omkring mig og fik lyst til at komme ud på et sted, hvor jeg måske ikke er så hjemmevant for at se, hvordan jeg reagerer der.


Musik er meget mere end det, der hedder genrer, og selvom jeg elsker reggae og dancehall og har valgt mig en plads inden for det, så har jeg kærlighed til al slags musik. Det har været en dannelsesrejse for mig, fordi man møder nogle begrænsninger nogle gange som artist, og det betyder så også, at du lærer dine styrker at kende. Det er ikke fordi, jeg har skiftet min lyd for evigt, men det giver mig endnu mere blod på tanden til at lave noget ny dancehall og reggae.

"Kawasaki" udgives på Pharfars eget label Møntn Records og er den første af to Pharfar-ep'er, der udkommer i år. Ifølge Pharfar bliver den kommende ep også til at være en blanding af flere genrer, men også med et par numre i sædvanlig Pharfar-stil. Jeg har valgt at gøre det på den måde, for at der ikke skulle gå og vente alt for lang tid og så droppe et helt album og på den måde ligesom gøre det lidt løbende. Så det er en del af det samme projekt.

– Det har været et problem for mig at skulle arbejde så hårdt med at producere for en masse kunstnere, så jeg selv er endt op med få den sparsomme off-time til mig selv. Jeg følte mig stresset og hele tiden bagud, så det har været sindssygt fedt at have mere tid til mig selv, slappe af, ligge derhjemme og se fjernsyn og få mulighed for at tage fat på en masse uafsluttede reggaeprojekter, som jeg i mange år har haft liggende i skuffen.


"Kawasaki" udkommer i dag.

ANNONCE