Nyhed

Video: Pearl Jam, Red Hot Chili Peppers og Kings of Leon danner festival-supergruppe

Publikum i New Orleans fik i weekenden noget af en oplevelse, da medlemmer fra Red Hot Chili Peppers og Kings of Leon delte scene sammen

Publikum til New Orleans Jazz Festival fik i weekenden en ny, kortvarig "supergruppe" at opleve, da Pearl Jam inviterede medlemmer fra Red Hot Chili Peppers og Kings of Leon på scenen. Se fan-filmet klip her forneden.
 
Seattle-veteranerne var hovednavn lørdag aften, og da de skulle spille ekstranummer fik de særlige gæster på scenen. Red Hot Chili Peppers-guitarist Josh Klinghoffer og trommeslager Chad Smith og Kings of Leon-trommeslager Nathan Followill var alle sammen med til en fælles udgave af Neil Youngs klassiker "Rockin' in the Free World".

I år kan Pearl Jam fejre deres 25-års jubilæum. Det ser dog ikke ud til, at et nyt album er under opsejling. Bassist Jeff Ament og guitaristerne Stone Gossard og Mike McCready har dog afsløret, at de arbejder på sideprojekter i år. 

GAFFAs anmelder Michael José Gonzalez kvitterede med fem stjerner for Pearl Jams seneste album, "Lightning Bolt" fra 2013: "Kandidaterne til albummets bedste nummer står i kø, og de bliver kun flere, efterhånden som albummet kommer ind under huden, men et umiddelbart bud kunne være den afsluttende Future Days, der ganske enkelt er uafrystelig. En smuk afslutning på et eminent og massivt album, der viser, at der bestemt stadig er både liv og glødende gnist i Pearl Jam anno 2013."
 
Se "supergruppen" Red Hot Leon Jam her:

ANNONCE