Nyhed

MetalDanmarks branchedag åbner for tilmelding

Fem bands får mulighed for at stå på scenen på Spillestedet Stengade den 3. september, før årets hovednavn, HateSphere, lukker ballet med manér

MetalDanmark sætter fokus på den danske metalmusik, når de den 3. september igen i år afholder branchedag. Denne gang kommer det til at foregå på Spillestedet Stengade. Håbefulde metalbands kan søge om at blive ét af de fem bands, der kommer til at stå på scenen på metalbranchedagen, før HateSphere (billedet) lukker ballet med manér. Der åbnes for ansøgninger den 1. maj.

"Sidste års branchedag var en stor succes, og derfor har vi mod på at lave en igen i år. Vi ved, at der er så meget fantastisk metal og hard rock derude, og vi mener, at alle metal- og hard rockbands skal have en chance for at trykke den af foran et dedikeret publikum og en interesseret branche," siger daglig leder af MetalDanmark, Anni Klitmøller.

Der er plads til fem bands, og for at komme i betragtning til at spille, skal man sende sin EPK indeholdende musik (kun musik sendt i mp3-format kommer i betragtning), bandbeskrivelse og billede til MetalDanmark på [email protected].

Der åbnes op for ansøgninger den 1. maj, og der er deadline 1. juni. Har du kun fysik materiale, kan det sendes til MetalDanmark, Amagerbrogade 259A, 3, 2300 København S.

Alle ansøgninger bliver gennemgået af en lyttegruppe, der så udvælger de fem bands, der får lov til at stå paå scenen den 3. september.

Ud over de fem udvalgte bands kan MetalDanmark præsentere HateSphere som aftenens lukke-og-slukke-band. "Der er rigtig mange fantastiske bands i Danmark, og kunne jeg vælge dem alle, gjorde jeg det – men der er kun plads til et hovednavn på Branchedagen," siger Anni Klitmøller og fortsætter: "Og vi er glade for at kunne præsentere et band, der har haft så stor betydning for den danske metalscene, som HateSphere har."

HateSphere udgav i 2015 albummet "New Hell". Det modtog fire stjerner af GAFFAs anmelder Keld Rud, som afslutningsvis konkluderede: "New Hell er ikke en opvisning i fantasifuld bearbejdning af ekstrem-metallen, men den viser et band i sit es og med en vilje til at droppe vanetænkningen. New Hell er som følge heraf et godt valg, når nakkemusklerne skal trænes."

ANNONCE