Nyhed

Agnes Obel giver én koncert i Danmark i 2016

Den anmelderroste sangerinde drager efter et par års pause på en omfattende Europa-turné, men det bliver kun til et enkelt stop i Danmark undervejs

Efter et par års pause fra turnélivet tager Agnes Obel på en omfattende Europaturné. Den indbefatter dog kun ét enkelt stop i Danmark. Nemlig søndag den 6. november i Falconer Salen, København.

Agnes Obel blev opdaget på MySpace og udgav i 2010 sit roste debutalbum, "Philharmonics". Det opnåede stor succes i Europa og er blevet certificeret til fem gange platin i Danmark alene.

Hun udgav i 2013 sit andet album, "Aventine", som så hende udvide sit musikalske udtryk med blandt andet strygere. Udspillet blev særdeles godt modtaget af GAFFAs Pelle Sonne Lohmann. Han kvitterede med fem stjerner og skrev blandt andet:

"Snart står det klart, at Obel i vid udstrækning har valgt at fastholde udtrykket fra etteren – atter udgør kvindens sart drømmende og vemodigt længselsfulde stemme og skiftevis lifligt og eftertænksomt nuancerede klaverspil løjernes afgørende centrum, hvorfra der dog er flere udstikkere end tidligere.

Forsalget starter på tirsdag den 3. maj kl. 10.00 via Billetlugen.dk


ANNONCE