Nyhed

Lukas Graham topper amerikansk radio-hitliste

'7 Years' er blevet hørt af 136 millioner personer på amerikansk radio den sidste uge

Det skal tilsyneladende aldrig lykkes Lukas Graham at toppe den officielle amerikanske singlehitliste Hot 100 med megahittet "7 Years", der i flere uger har ligget nummer 2, men i denne uge er faldet til en tredjeplads.

Til gengæld kan Lukas Graham glæde sig over, at de i denne uge topper den amerikanske radiohitliste med samme sang, der dermed har været den mest spillede på amerikansk radio i den forgangne uge. Sangen er ifølge Billboard blevet hørt i amerikansk radio af i alt 136 millioner personer i sidste uge og slår dermed Justin Biebers "Love Yourself" af pinden.

Billboard Hot 100 toppes i denne uge igen af Desiigners debutsingle "Panda" foran Drakes "One Dance", der bytter plads med Lukas Graham.


Oven på sin tragiske død 21. april er Prince vendt tilbage i top 10 på Billboard Hot 100 med to hits fra firserne, "Purple Rain" fra 1984 på en fjerdeplads og "When Doves Cry", ligeledes fra 1984-albummet "Purple Rain", der går ind på en ottendeplads. Det er første gang i 22 år, at Prince ligger i top 10 på Billboard Hot 100 – sidste gang var i 1994 med "The Most Beautiful Girl in the World."

ANNONCE