Nyhed

Se koncertaktuelle Iggy Pop skyde med skarpt i ny filmtrailer

I denne uge spiller han i Falconer, i næste måned på NorthSide – snart kan han opleves på det hvide lærred

Koncertaktuelle Iggy Pop er først og fremmest sanger og sangskriver, men han er også skuespiller, og snart kan han opleves i thrilleren "Blood Orange", som du kan se en teaser til nedenfor.

I "Blood Orange" spiller Pop den ældre, døende rockstjerne Bill, som bor i Spanien med sin unge kone Isabelle. Pludselig dukker Isabelles ekskæreste Lucas op for at kræve en arv, som han hævder, hun har stjålet fra ham. Det får Bill til at forsvare sin kone med våben, og dramaet ruller.

Denne sommer kan man også opleve Iggy Pop i filmen "Gutterdämmerung", der lanceres som "verdens højeste stumfilm" og er en stumfilm med hardrock-ledsagelse. I filmen medvirker også musiknavne som nu afdøde Lemmy fra Motörhead, Volbeat, Josh Homme, Grace Jones og Jesse Hughes fra Eagles of Death Metal.


Iggy Pop giver 5. maj en udsolgt koncert i Falconer Salen, og i næste måned kan han opleves på NorthSide. Til Falconer-koncerten spiller Pop sammen med det band, der også er kernen på hans aktuelle, roste album, "Post Pop Depression", nemlig Josh Homme, Dean Fertita og Troy Van Leeuwen, alle fra Queens Of The Stone Age, samt Matt Helders fra Arctic Monkeys og Matt Sweeney fra bandet Chavez. 

 


ANNONCE