Nyhed

Mads Langer indtager Grøn Koncert med et særligt twist

Grøn Koncert lægger til sommer vejen forbi otte danske byer

Når Grøn Koncert til sommer gæster otte danske byer, vil det være med ledsagelse af den efterhånden garvede popsanger Mads Langer. Koncerterne giver de optrædende kunstnere nogle helt særlige rammer for at lave et godt sceneshow, og Mads Langer vil i år gøre noget ekstraordinært i forbindelse med sine optrædener på Grøn Koncert, men hvad det er, må publikum vente med at opleve: 

“Jeg synes, det er sjovt at tænke ud af boksen, når man spiller så mange koncerter i forbindelse med en ny plade. Derfor glæder jeg mig til at løfte sløret for mit twist på min koncert senere på sommeren”, fortæller han.

Mads Langer har netop udgivet sit femte album ”Reckless Twin”, hvor han har bevæget sig væk fra den mere sukkersøde og uskyldige pop til fordel for et mere råt udtryk. I en pressemeddelelse lover Mads Langer at spille sange fra både sit bagkatalog af ældre og velkendte sange men også sange fra det nye album, som GAFFAs anmelder Jan Opstrup Poulsen gav tre stjerner. Læs hele anmeldelsen her.


Det er 34. gang, at Muskelsvindfonden og Tuborg arrangerer Grøn Koncerts turné rundt i landet i den gode sags tjeneste, og netop det gode formål smitter af på de optrædende kunstnere.

“Jeg oplever virkelig, at der er plads til alle på Grøn Koncert. Artister, medarbejdere og gæsterne er i øjenhøjde. Og så synes jeg, at "plads til forskelle" gennemsyrer hele organisationen og følelsen af at være en del af karavanen“, fortæller Mads Langer.

Med offentliggørelsen af Mads Langer, der er det næstsidste navn, mangler Grøn Koncert blot at offentliggøre det sidste navn, før plakaten for dette års Grøn Koncert er fuldendt. Se hvilke byer du kan opleve Grøn koncert i her:


Turnéplan:

21/7: Kolding

22/7: Randers


23/7: Aarhus

24/7: Aalborg

28/7: Esbjerg


29/7: Odense

30/7: Næstved

31/7: København


 

 

 


ANNONCE