Nyhed

700 påstår at være Princes arvinger – DNA-test skal fastslå de rette

Hvad offentligheden ved af, har Prince ikke efterladt sig nogen børn. Dog påstår 700 personer at være arvinger til poplegenden.

En dommer har givet tilladelse til at foretage en DNA-test, så det kan fastslås, hvem der måtte have ret til at arve Prince og dermed har del i den formue, popikonet efterlader sig. Det skriver The Guardian.

Dommer Kevin Eide har forudset, at der kunne opstå falske anklager om faderskab og rettigheden til arv. Han har derfor givet lov til at foretaget blodprøver og DNA-test, der kan fastslå, hvem der er berettiget til arven. 

Ifølge Daily Mail har hele 700 personer påstået, at de er Princes søskende og dermed har ret til at arve ham. Han har officielt én søster og fem halvsøskende, hans forældre er døde, og han har så vidt vides ikke efterladt sig børn. Prince og hans daværende kone Mayte Garcia fik i 1996 en søn, Boy Gregory, som imidlertid døde en uge gammel af sygdommen Phieffer Syndrom.


Prince blev den 21. april fundet død i sit hjem Paisley Park i Minnesota, 57 år gammel. Dødsårsagen er endnu ikke kendt. For nylig blev det bekræftet, at han ikke havde efterladt sig et testamente. Det satte gang i en større bølge af folk, der tilkendegiver at være arvinger. 

Værdien af Princes bo er endnu ikke afgjort, men alene hans musik anslås til at have en værdi af over 500 millioner dollars, skriver NME.

ANNONCE