Nyhed

Nik & Jay fuldender årets grønne koncerter

Den populære duo er sidste navn til årets Grøn Koncert-plakat

Foråret igennem er sløret blevet løftet for det ene stærke navn efter det andet, som vil optræde på dette års Grøn Koncert. Nu er offentliggørelserne ved vejs ende, og der er dermed kun plads til ét navn mere på årets plakat. Denne plads tilfalder Nik & Jay.

Det kommer ikke til at gå stille for sig, når Nik & Jay til sommer indtager Grøn Koncert. Den populære duo har over en periode på næsten 15 år opbygget et bagkatalog af hits, og publikum kan både glæde sig til en håndfuld kendte sange og smagsprøver på deres nye materiale. Duoen har hærget hitlisterne siden 2002, da de slog igennem med "Hot!", og samme år vandt to Danish Music Awards for ”Årets nye danske navn” og ”Årets danske hit”. Siden da har de stået bag hits som ”Lækker”, ”Boing!”, ”Mod solnedgangen”, ”Kan du høre hende synge”, ”United” og ”En dag tilbage”. Og duoen glæder sig tydeligt til sommerens koncerter:

”Det bliver sturt, sturt nummer! Vi vender tilbage på græs, og det har vi tænkt os at gøre med manér, stil, smil, nyt, gammelt, overskud, god energi og swaaag”, forklarer Nik, og Jay supplerer:


”Vores mål er at give folk noget, man kan snakke videre om månederne derpå. Noget, der er så meget i fjæset på folk – pakket med tracks, de kender, overraskelser og syg energi. Vi vil fylde pladsen op med kærlighed, så vi kan føle os hjemme. Og netop som det bliver mere højtflyvende og over toppen end nogensinde, tager vi det ned på jorden igen. Vi gør det jordnært og ægte og lader folk gå derfra som gladere og bedre mennesker – forhåbentlig med en trang til at fortsætte festen ude i byen”.

Turnéplan
21/7 - Kolding
22/7 - Randers
23/7 - Aarhus
24/7 - Aalborg
28/7 - Esbjerg
29/7 - Odense
30/7 - Næstved
31/7 - København

Det fulde program for Grøn Koncert 2016 ser ud som følger:


Nik & Jay, D-A-D, Suspekt, Mads Langer, Stine Bramsen feat. Nabiha, De Eneste To feat. Love Shop, Shaka Loveless feat. Rasmus Walter og Lågsus på P3 feat. Emil Stabil, Gilli og Citybois.

Billetsalget er i gang på Grøn Koncerts hjemmeside.

Kom i stemning med et af Nik &Jay’s første hits, ”Hot!”, her:

ANNONCE