Nyhed

Beyoncé skaffer Tidal nye abonnenter

Jay-Z kan takke sin hustru og hendes seneste udgivelse for, at hans streamingtjeneste pludselig mærker en markant stigning i abonnenter

Måske Jay-Z ser lysere på Tidal efter udgivelsen af hustruen, Beyoncés, seneste album, "Lemonade". Streamingservicen har nemlig fået 1,2 millioner nye abonnenter i ugen efter overraskelsesudgivelsen udkom i april. Det skriver NME.

Tidal er nemlig den eneste platform, hvorfra det er muligt at streame det nye Beyoncé-album. Måneden forinden udgivelsen hævdede streamingtjenesten at have 3 millioner abonnenter. I den ombæring søgte Jay-Z også kompensation i 100 millioner-klassen, da han følte sig snydt efter at have købt den norske streamingtjeneste WiMP. Her hævdede rapperen nemlig, at han var blevet ført bag lyset med, hvor mange abonnenter streamingtjenesten egentlig havde, og at der således var langt færre end anført. 

Firmaet har nu videregivet informationer til The New York Times, der afslører, hvor mange gange albummet er blevet streamet på Tidal.

Sangene fra "Lemonade" er blevet streamet 309 millioner gange på verdensplan, heraf 229 millioner gange i USA. Den medhørende film til albummet er ifølge dataene blevet set 11 millioner gange.

Beyoncé slog for nylig Taylor Swifts Billboard-rekord, da alle sangene fra "Lemonade" ramte den populære hitliste. GAFFAs anmelder Michael José Gonzalez kvitterede med fem stjerner for albummet og konkluderede: "Beyoncé har endnu engang bevist, at hun er i en liga for sig selv, og det skal både blive spændende at se, hvordan den koncertrække, der følger i kølvandet på dette meget personlige og bidske album kommer til at tage sig og – samt hvordan det næste album fra Jay Z kommer til at lyde."

Jay-Z rygtes at være i studiet for at indspille et nyt album selv, som et modsvar til "Lemonade".


ANNONCE