Nyhed

Se ny surrealistisk video fra Coldplay

Bandet er netop udkommet med en ny og noget utraditionel video til nummeret ”Up&Up” fra deres syvende album ”A Head Full of Dreams ”, der udkom i december sidste år.

Hvilende op ad bjergryggen og med en fod plantet solidt i havet synger en overdimensioneret Chris Martin (forsanger) ”Up&Up”.

Det er næsten det mest realistiske, der kan ses i den nye Coldplay-video, der er skabt af de to unge og talentfulde kunstnere og instruktører Vania Heymann og Gal Muggia.

Læs også: Anmeldelse: "A Head Full of Dreams"


"Den her video er – jeg smider mikrofonen og siger, at jeg synes, det er den bedste video, noget menneske nogensinde har lavet. Selv hvis du fjerner musikken," sagde Chris Martin i forbindelse med, at han lagde en teaser til videoen op.

Hvad angår fremtiden for den succesfulde popgruppe, som vi kender den i dag, så er der noget der kunne tyde på, at vi har fået det sidste konventionelle album fra Coldplay.

"Jeg ville blive overrasket, hvis der kom endnu et konventionelt Coldplay-album. Jeg føler bare, at vi er lige, hvor vi skal være nu. Jeg mente, hvad jeg sagde til jer for et par år siden, jeg føler, det her er et afslutningen på et kapitel, og det holder jeg fast i, er jeg bange for," siger forsangeren under et interview i et radioprogram på kanalen Beats 1.


Han er dog ret sikker på, at Coldplay som band vil holde sammen: "Jeg tror ikke, at vi som band kommer til at splitte op. Forhåbentlig prøver vi at finde på noget at lave, men der er også noget i mig, som føler, at syv album er vildt godt, og at de former en form for cirkel, det hele giver mening for mig nu, og jeg er virkelig stolt af dem.”

Coldplay giver to udsolgte koncerter i Parken 5. og 6. juli. 

Er du blevet nysgerrig efter at se den nye surrealistiske video, kan du se den her:

 

ANNONCE