Nyhed

Trentemøller annoncerer nyt album

Første single er lige om hjørnet

Trentemøller har netop offentliggjort via sitet NBHAP.com, at han i september udgiver sit fjerde studiealbum, "Fixion", opfølgeren til "Lost" fra 2013. Førstesinglen "The River in Me" udkommer 24. juni og har Jehnny Beth fra Savages på vokal.

Trentemøller har i øvrigt mikset Savages' seneste album, "Adore Life", der udkom i januar.

Trentemøller udtaler:


"Jeg har været kæmpefan af Savages siden deres første album. Jeg mødte deres producer Johnny Hostile ved en festival i Paris og endte med at invitere ham til at varme op for os på vores turné. Jehnny kom faktisk forbi ved nogle af koncerterne. Bagefter bad han mig mikse den næste Savages-plade, "Adore Life". Jehnny, Johnny og jeg opbyggede et ægte venskab i processen, så det føltes rigtigt at bede hende om at synge på mit album. Hun har denne virkelig intense og unikke stemme, og det endte med at blive virkelig udfordrende, og sjovt, at tage den stemme ud af Savages' univers og ind i mit."

Trentemøller debuterede i 2006 med det velsælgende album "The Last Resort", som han i 2010 fulgte op med "Into the Great Wide Yonder" og i 2013 med "Lost". De tre album har fået henholdsvis fem, fire og fem stjerner af GAFFA, så der er grund til at sætte forventningerne højt.

Varm op med Trentemøller anno 2013:

 


 


ANNONCE