Nyhed

Rapperen Loke Deph – kendt fra Benals album – varsler solodebut med naturskøn video

Det afslappede rapfænomen har givet sig 'God Tid' til sin første udgivelse

"Helhjertede halvhjerner / troede vi var sommerfugle, blev til natsværmere"

Til trods for at Loke Deph allerede betrådte den danske hiphop-scene i sine barnesneaks som 11-årig og har spyttet rim igennem en menneskealder, har vi aldrig set en soloudgivelse fra det nu 27-årige rapfænomen. Før nu.

Loke Dephs navn har stille og roligt vokset sig større, og især på det seneste har der virkelig været interesse for ham. Hans gennembrud var vel nok de imponerende præstationer i de såkaldte cypher-videoer fra Spol Op For Sorte Får og Droz Daily Steezin’ præsenterer Steezin MC’s, men han har også gjort sig bemærket i Rap Slam Battles og mixtape-udgivelser med partneren Esben.


Hans kølige flow og naturlige overskud har i år desuden vakt opmærksomhed på de anmelderroste albumudgivelser fra Benal og Khalazer.

Om en lille måned udkommer så hans egentlig solodebut "Beluga/Malstrøm". Der er tale om to ep'er, produceret af Boone og Telepa-T, med en spændvidde, hvor vi kommer helt rundt i Loke Dephs univers. 

"Beluga/Malstrøm" udkommer på vinyl samt alle gængse musiktjenester den 20. juni, men allerede nu kan man høre og se en smagsprøve, for videoen til den fejende flotte førstesingle "God Tid" kan ses nedenfor.

ANNONCE