Nyhed

Opeth til DR Koncertsalen

Det progressive metalband giver dansk koncert til efteråret

Svenske Opeth bringer deres progressive metal til DR Koncertsalen mandag den 7. november.

Ved dannelsen i 1990 havde Opeth som ambition at blive verdens ondeste band, men udviklede sig fra at være et regulært dødsmetalband til et progressivt, symfonisk metalband.

Opeth fik i 2003, efter 13 år i undergrunden, det store gennembrud med albummet ”Damnation”, og kunne sidste år fejre deres 25 års jubilæum med en Europa-tour, der desværre ikke bragte dem til Danmark. Det gør de så nu.


Gruppens seneste album "Pale Communion" fra 2014 fik de maksimale seks stjerner fra GAFFAs anmelder Keld Rud, der blandt andet skrev følgende:

"Pale Communion synes at have alt. En fantastisk dynamik, der både kommer til udtryk i de enkelte sange og i den måde, albummet er sat sammen på. Nogle stærke kompositioner, der blot vokser for hvert møde. En charmerende produktion, der har en varme og nogle nuancer, der hører en anden tidsalder til. Og naturligvis musikere, der kan følge det ambitiøse projekt til dørs. Albummet er ikke blot det svenske bands bedste til dato. Det transcenderer også genrebarrierer i en sådan grad, at alle med en oprigtig interesse for involverende rockmusik bør hoppe om bord."

Læs hele anmeldelsen her.


Billetpriser: 285,- / 325 kr. + gebyr
Billetsalget starter mandag 30. maj kl. 10.00 via livenation.dk og drkoncerthuset.dk

Varm op med sangen "Cusp of Eternity" fra albummet "Pale Communion":


ANNONCE