Nyhed

The William Blakes giver koncert i København

Bandet leger med funky popmuligheder og er klar med en, hvis ikke forenende, så samlende koncert.

The William Blakes giver koncert den 29. juli i Lille Vega, hvor de er klar til at fylde rummet med deres legesyge og funky popmusik.

Bandet er på vej med en ny single, måske faktisk et helt album. Det vil dog – for nu - forblive i det uvisse: ”En single er på vej. Måske en plade. Ingen ved med sikkerhed, hvad der sker med The William Blakes,” siger forsangeren Kristian Leth. ”En koncert er lige nu aftalt. I Vega den 29. juli. Er det begyndelsen på et nyt kapitel? Er det en chance for at møde venner og synge med på noget, vi kender? Eller er det et middagsselskab, der pludselig åbner op for et halvt tusinde nye medlemmer? Hvem ved? Det gør du, hvis du dukker op. For alle er The William Blakes”.

Umiddelbart efter bandet i 2014 udkom med deres sjette album ”Purple Ball”, gik drengene hver til sit og arbejdede videre med projekter som at udgive bøger og plader, producere for Christopher og Shaka Loveless samt turnere i Mongoliet og USA. Men nu er bandet altså snart klar igen med single og koncert.


Skal du opleve de prominente herrer den 29. juli, så kan billetter købes via vega.dk og Ticketmaster. Billetsalget er startet.

Kristian Leth er i øvrigt aktuel med soloalbummet "Fremmed Land" og samtalebogen "Historien om det hele" med DNA-forskeren Eske Willerslev.

Her kan du høre et af bandets funky hits:

ANNONCE