Nyhed

Lukas Graham får ny pianist

Kasper Daugaard har valgt at træde ud af det fremadstormende band

Det er netop kommet frem, at Kasper Daugaard (yderst til højre i billedet), der de sidste fire år har været pianist i bandet Lukas Graham, har valgt at stoppe, mens legen er god. Det sker helt udramatisk, i fuld fordragelighed og overensstemmelse med resten af bandmedlemmerne.

Kasper Daugaard udtaler:

“Det har været en fantastisk rejse, på et personligt såvel som et professionelt plan, at være med bandet rundt i verden. Jeg har nydt hvert et øjeblik i fulde drag. Som medlem i bandet Lukas Graham har jeg dannet fundamentet til livslange venskaber, fået krydset adskillige drengedrømsbokse af på min bucketlist og er blevet enormt mange livserfaringer rigere.


Jeg har blandt andet fundet ud af, at et turnerende liv i det omfang, som tilfældet har været, og især er blevet, med Lukas Graham - måske ikke er det bedste match til mig.

Udefra set kan det måske virke som en lidt pludselig beslutning, men vi er internt i bandet enige om, at det her oven på US-touren var et naturligt og rigtigt tidspunkt at lave denne rokade. Så jeg har efter nøje overvejelser og i overensstemmelse med mine venner i bandet valgt at skifte musikalsk fokus”.

Kasper Daugaard er dog ikke færdig med musikken, men planlægger i samarbejde med management- og publishing-selskabet Then We Take The World sin fremtidige karriere som sangskriver og komponist. Selskabet har også Lukas Graham i deres stald.


Der er endnu ikke fundet en permanent afløser for Kasper Daugaard, men indtil der findes en ny pianist, træder bandets producer og tidligere pianist, Morten Ristorp til som midlertidig afløser.

Lukas Graham spiller på Østerbro Stadion 4. juni (udsolgt), i Mølleparken i Aalborg (11. juni) og på NorthSide og Tinderbox Festival.

Se og hør Kasper Daugaard og Lukas Graham spille "Mama Said" live her:

ANNONCE