Nyhed

Video: Rasmus Walter jagter det vigtigste i livet på ny single

Som den fjerdemest radio-spillede komponist i 2015 og flere guldplader er der en del at leve op til

I dag fredag den 3. juni er Rasmus Walter klar med sin nye single ”Løber”. Nummeret er første single fra hans fjerde soloalbum, der forventes at udkomme til oktober.

”'Løber' er et af de første numre, jeg har skrevet til mit kommende album. Det har allerede eksisteret i en del udgaver, men fandt først endelig form, da jeg tog den med på tour og efterfølgende i studiet med min faste producerpartner Søren Mikkelsen. Det er en sang, der handler om at finde hen til det helt rigtige sted her i livet og om ikke at stoppe før man når dertil,” siger Rasmus Walter.

Rasmus Walter debuterede for første gang på dansk i 2011 – efter fire album i front for Grand Avenue – og siden da er det gået slag i slag. Stribevise udsolgte koncerter, guld på de tre første soloalbums og titlen som den fjerdemest radio-spillede komponist i 2015 er bare nogle af højdepunkterne i den forholdsvis korte solokarriere. Til sommer drager han så med rundt på dette års Grøn Koncert sammen med Shaka Loveless.


”Jeg glæder mig utrolig meget til at spille på Grøn Koncert, til at være sammen med alle de andre og til at være en del af hele Grøn Koncert-stemningen – og så glæder jeg mig naturligvis til at komme ud og spille min musik og min nye sang ”Løber” – det bliver fedt at mærke publikum på den måde,” udtaler Rasmus Walter. 

Om det kommende album udtale Rasmus Walter til GAFFA:

"Jeg har endnu engang opsøgt min nu efterhånden faste producer og samarbejdspartner Søren Mikkelsen, da jeg ikke følte, at vi var færdige med at få det bedste ud af hinanden. Nu godt inde i processen synes jeg også, at det er det, vi netop har gjort og gør. Jeg møder som regel op med demoer, der fungerer som skelet for nye produktioner og ideer. Vi har især vægtet det organiske og stoflige, men gerne i samplet form, der giver nyt liv til den måde, jeg skriver mine sange på. Teksterne tager udgangspunkt i det evigt søgende og tvivlende – om vejen væk og vejen imod, om at hive stikket og drømme sig væk på himmelflugt. 'Himmelflugt' er pt. titlen på pladen"
 
Tvillingebroren Anders Walter sidder for tiden og klipper en musikvideo sammen, der forventes klar engang i næste uge – i mellemtiden har Walters fans hjulpet til med en video om, hvilke ting i livet der vigtigst for dem. 

Se den fine video her:

ANNONCE