Nyhed

Se vild og festlig 360 graders video med Djämes Braun

Kom hele vejen rundt om bandet i den festlige video til "Ild til blokken"

Dancehall-duoen Djämes Braun er klar med en såkaldt 360 graders video til deres nye single, "Ild til blokken". Se videoen nedenfor.

Ved at klikke på piletasterne i øverste venstre hjørne kan du bogstaveligt talt komme 360 grader rundt om bandet i den festlige video – og du kan også kigge op i loftet og ned i gulvet. Videoen fungerer bedst, hvis man bruger Chrome som browser.

Sangen "Ild til blokken" handler ifølge Djämes Braun om at give sig selv lov til at føle sig fri og give slip på bekymringerne.


"Idéen til sangen opstod i tourbussen efteråret sidste år, da vi snakkede om, hvor heldige vi er at kunne køre Danmark rundt og holde fest for, og med så mange mennesker. Sangen handler blandt andet om at give sig selv et frirum i musikken. Om du er udøvende, lyttende eller dansende," siger Kenno og Pilfinger og fortsætter:

"Vi forestiller os, at scenariet er de udendørs "block parties" på sommerdagene i Brooklyn, Harlem, Queens og Bronx i slut-70'erne, start-80'erne, hvor dj'sene og rapperen stillede deres "sound systems" ud og holdt uopfordrede gadefester til jubel fra folket. Den her sang er i klassisk Djämes Braun-ånd, og det er den stemning, vi prøver at skabe, når vi spiller koncerter over sommeren. Slip dig selv fri. Vi overgiver os aldrig."

Djämes Braun alias Kenno og Pilfinger blev dannet i 2012 og vandt allerede samme år talentkonkurrencen KarriereKanonen arrangeret af DR, Smukfest og Bandakademiet. De er kendt for hits som "Fugle", "Kvinder og kanoner", "Duft af bacone", "Inficeret", "Ejer Det", "Traktor", "Kom og giv mig alle dine penge", "Lytter Ikk’ Til Dem" og "Farlig tiger". De er blevet streamet over 35 millioner gange, de har over 20 millioner visninger på YouTube og har modtaget fem platin- og to guldplader.


Debutalbummet "Modgift" fra 2015 fik hele fem stjerner af GAFFAs anmelder Henrik Bæk, der blandt andet skrev: 

"Måske er det netop deres mange spillejobs, der har medført, at der ikke er så mange nye numre på albummet, men til gengæld er der masser af kvalitet i rillerne, hvilket også kommer til udtryk på det nye Inficeret, der beviser Djämes Brauns helt unikke evne til at skrue en sang sammen med umiddelbar hitkvalitet. Og hits er der rigtig mange af på albummet, der så absolut må kandidere til en af de mest ventede udgivelser dette forår." Læs hele anmeldelsen her.

PS: Hvis du ser videoen på din telefon, så brug dette link

 

ANNONCE