Distortion sikrer gadefest på Nørrebro i 2017

Distortion sikrer gadefest på Nørrebro i 2017

Den utroligt populære gadefestival i København annoncerede tidligere på året, at den barske realitet var, at den skulle sælge Gadearmbånd for en million kroner (10.000 stk.) inden den 5. juni for at være i stand til at forsætte, uden at indskrænke festivalen. Med festen på Vesterbro sikret i maj var det efterfølgende kun Nørrebro, der var i fare for at blive sløjfet, til stor ærgrelse for de mange festglade danskere. Nu melder repræsentanter fra Distortion ud, at en foreløbig optælling af salget af Gadearmbånd tæller 11.171, hvilket betyder, at festivalen fortsat kan fortsætte med to gadefester i 2017. 
 
Distortion har i flere måneder ført en kampagne omkring Gadearmbåndssalget – og det har hjulpet. Arrangørene bag Distortion udtaler følgende: "Gadearmbåndssalget eksploderede under Nørrebro Gadefest onsdag 1. juni. Distortion har været overvældede over den kæmpe, positive interesse, der har været omkring hele Distortion Million-kampagnen og Gadearmbåndssalget i 2016. Distortion har mærket en kæmpe opbakning, og folk har opfordret hinanden til at støtte op og taget alvoren til sig gennem hele forløbet."
 
Distortion har tidligere været tvunget ti, at stoppe med at afholde festivalen i indre by grundet økonomiske mangler, og stifter og direktør for Distortion, Thomas Fluerquin har kun positive ord til overs for den sikrede fortsættelse ind i det nye år:

“Det er fantastisk, at folk har forstået, at Gadefesterne skal støttes hvert år for at kunne fortsætte. Jeg er meget taknemmelig overfor hver eneste, som har kørt god stil. Det er takket været alle dem, at Gadefesterne under Distortion 2017 bliver deres fest.

Om Gadearmbåndet fremover udtaler han:

“Gadearmbåndet vil fortsætte som fordelsarmbånd og bliver ved med at give luksus-toiletter, fri øl og andre fordele fremover."

"Pengene er rigtig godt givet ud, uanset om vi har nået minimum-målet: des flere penge vi har, des flere toiletter næste år, des smukkere bliver festen, og des bedre blir fordelene til næste år”.

Det er ikke for sent at støtte Distortion 2017 yderligere, da der bliver holdt åbent for gadearmbåndssalget indtil fredag den 12. kokken 12.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA