Nyhed

Guide: Her er weekendens bedste fester

Der er igen gang i Aarhus, når NorthSide fejres med et hav af efterfester. Men i Hovedstaden sker der også spændende ting fra Valby til Refshaleøen

GAFFA sætter fokus på den elektroniske musik og det sprudlende festmiljø med en fast ugentlig guide til, hvor man finder de bedste fester, de mest interessante dj's og de livligste dansegulve. Følg med her!

 

Fest efter på HQ


Aarhus indtages denne weekend af diverse nye og gamle indie-bands, når NorthSide indtager Ådalen en spytklat fra Godsbanen. På plakaten findes blandt andre Duran Duran og The Chemical Brothers, tager man udgangspunkt i den mere festlige del af line-uppet. Men når det sidste band er gået af scenen, betyder det ikke, at der derefter skal ses dyner. Stik afsted på HeadQuarters, hvor nattelivets svar på Avengers rykker rundt i folkets kroppe. Der er sensuel medicin, når Mathias ”Passion Swayze” Smidt og Thomas ”Hucknall 7700” Dragsbæk åbner deres hjerter til Sexual Healing, og dagen forinden åbner Badminton Bentzon festen.

Hvad: NorthSide 2016 Afterparty x HeadQuarters

Hvor: HeadQuarters, Valdemarsgade 1, Aarhus C


Hvornår: 16.-19. juni

Hvordan: Facebook-event


 

Drakefest i København

Weekenden starter torsdag i København, hvor der i KB3 i Kødbyen diskes op med en fest, der bogstavelig talt er Drake værdig. Der vil være folk i Drake-masker, Drake-cutouts, Drake-stickers og 70% Drake-musik. Det lyder da sygt nok alligevel.


Hvad: Drakefest Copenhagen

Hvor: KB3, Kødboderne 3, Kbh. V

Hvornår: 16. juni fra kl. 22.00


Hvordan: Facebook-event

 


Fest lidt på Regnbuen

Ikke alene HeadQuarters står for weekendens fester i Aarhus, men også Double Rainbow. Orker du ikke at gå helt så langt som til HeadQuarters, er der rigtig god grund til at stoppe forbi natklubben på Godsbanen. Der diskes op med lækker house hen over hele weekenden, blandt andre Manmade Deejay, DJ Shaq og Domino vil være at finde bag lydsystemet.

Hvad: NorthSide Afterparty x Double Rainbow


Hvor: Double Rainbow, Skovgaardsgade 3, Aarhus C

Hvornår: 17.-20. juni

Hvordan: Facebook-event

 


Drømmer du om et andet sted?


I Valby er der mulighed for at komme afsted på en ægte rumrejse, når Et Andet Sted og KraftWerket fyrer op for en 30-timers Space Trip – men denne gang trækkes den til 36 timer! Over tyve nye og spændende artister vil på tre scener levere lydbilledet til nattens kosmosrejse, så tag din bedste ven under armen og tun din rumraket.

Hvad: Et Andet Sted – 36 Hour Space Trip #2

Hvor: KraftWerket, Valgårdsvej 2, Valby


Hvornår: 17.-19. juni

Hvordan: Facebook-event


 

CPH DEEP overtager Generator Hotel

På fredag overtager det københavnske eventkollektiv CPH DEEP Generator Hotel og præsenterer et unikt arrangement, der kombinerer musik, dans, og skarpe visuals. Musikprofilen er dyb, varm og funky elektronik, og understøttes af en live videokunstinstallation fra Hackstage Visuals og performancedans fra Yaa Lioness.


Hvad: CPH Deep Pop-up Art Party

Hvor: Generator Hotel, Adelgade 5, Kbh. K

Hvornår. 17. juni fra kl. 22.00


Hvordan: Facebook-event

 

Sæsonafslutning i Vega Klub


Sommeren har ramt os, og det betyder desværre sommerferie for nogle, man helst ville have blev. Der bydes på R&B-verdensklasse, når R&B Jamboree sættes i gang med DJ Soulchild og Mix Syndicate Denmark. Mix Syndicate er et internationalt dj-crew, som blev startet i New York af den legendariske DJ Latin Prince. I dag er det en samling af dj-eliten fra hele verden, blandt andet med Jason Rivera aka. DJ Whut som dansk repræsentant. Publikum vil blive sendt afsted på en rejse igennem R&B-historien, når ørerne guides igennem R&B og soul fra 80’erne til i dag.

Hvad: Vega Klub & Mix Syndicate Denmark – R&B Jamboree

Hvor: Vega Klub, Enghavevej 40, Kbh. V


Hvornår: 18. juni fra kl. 23.00

Hvordan: Facebook-event


 

De allersidste Søndagsvenner

Weekenden byder desværre også på lidt trist nyt, eftersom festkollektivet Søndagsvenner lukker og slukker. Men det skal naturligvis ske med et brag, og denne søndag er stablet en voldsom fest på benene på Refshaleøen. Der præsenteres en helvedes masse artister, som hver især repræsenterer hver sin scene – fra dub til ambient over disco. Vildt!


Hvad: Søndagsvenner 2016

Hvor: Søndagsvenner, Refshalevej 189, Kbh. K

Hvornår: 19. juni fra kl. 10.00


Hvordan: Facebook-event

 


Holder du den vildeste fest? Send info til [email protected]

ANNONCE