Drake slår endnu en Billboard-rekord

Drake slår endnu en Billboard-rekord

Igen kan den canadiske rapper Drake indtage førstepladsen på en af Billboards hitlister. Nu kan Billboard annoncere, at Drake har slået rekorden for flest uger blandt mandlige kunstnere på førstepladsen af Artist 100-hitlisten, der er en sammenlægning af single-, albumhitlisten og Social 50-listen, hvor sidstnævnte handler om kunstnernes succes på de sociale medier.

Rekorden var før holdt af den canadiske Justin Bieber, men med 12 uger på førstepladsen overhalede Drake Biebers 11 uger.

Læs også: Drake slår streamingrekord 

Opnåelsen kommer blot to dage efter, at albummet ”Views” med seks uger i træk på toppen af Billboards album-liste blev albummet med flest førstepladser i træk siden 50 Cents "The Massacre" opnåede det samme i 2005, og mindre end en uge efter at det blev offentliggjort, at albummet allerede er blevet streamet over en milliard gange.

Billboards top 100 artist-liste blev startet i 2014. Sidens start har kunstnerne, der ligget nummer ét på listen flest gange været Taylor Swift (31 uger), Drake (12 uger), Justin Bieber (11 uger), Adele (10 uger) og The Weeknd (8 uger).

Se videoen til albummets første single, megahittet "Hotline Bling":


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA