Nyhed

Vandt du Julie Maria?

Singer-songwriterens nye dansksprogede album kunne blive dit – med koncertbilletter!

Den danske sangerinde og sangskriver Julie Maria er tilbage med sit andet album, ”På Kanten Af Virkeligheden”. Julie Maria debuterede tilbage i 2004 med det engelsksprogede ”Beautiful Minor”, men har nu skiftet sprog til modersmålet – blandt andet under indflydelse af Steffen Brandt, som hun ved flere lejligheder har arbejdet sammen med – både ved duo-koncerter, på TV-2’s album ”De Første Kærester På Månen” i duetten ”Et Lykkeligt Goodbye” og på ”På Kanten Af Virkeligheden”, hvor Steffen Brandt igen dukker op som duetpartner.

”På Kanten Af Virkeligheden” byder på poetisk singer-songwriter-pop med elementer af jazz og udmærker sig blandt andet ved Julie Marias markante stemme, der giver associationer til så forskellige navne som Alberte og Under Byens Henriette Sennenvaldt. Anbefales varmt!

Du kunne nu være en af de heldige, der ikke bare vinder Julie Marias nye album, men også to billetter til en Julie Maria-koncert efter eget valg. Alt, du skulle gøre for at deltage, er at svare rigtigt på nedenstående spørgsmål. Og svaret er: Mona Larsen.


De heldige vindere, der har fået besked, er som følger. Tillykke!

Steen Rasmussen
2730 Herlev

Jane Munch
2800 Lyngby


Bjarne Jensen
9600 Aars

Mette-Marie Bülow Sønberg
8240 Risskov

Peter Degn
5000 Odense C


ANNONCE