Nyhed

Tinderbox er udsolgt – få endagsbilletter tilbage

Den fynske festival melder udsolgt af partoutbilletter, men har stadig få endagsbilletter tilbage

Tinderbox har udsolgt partoutbilletter til årets musikfestival i Odense. Dog sælger festivallen stadig få endagsbilletter til fredag og lørdag. Om fredagen kan man blandet andet opleve Years and Years, Dizzy Mizz Lizzy og Volbeat, mens lørdagen står på toner fra blandt andre Jason Derolo, Lukas Graham til David Guetta

Kvalitet og store musikalske oplevelser har hele tiden været festivallens formål. Med disse to mål for øjet at blev Tinderbox skabt:

”Vi har hele tiden haft den overbevisning, at der var plads til en festival som Tinderbox på Fyn, og vi har hele tiden troet på, at Tinderbox ville blive en succesfuld og langtidsholdbar festival, men det er alligevel meget overvældende, at vi kan samle 40.000 mennesker i Tusindårsskoven allerede i år to, siger Tinderbox' pressetalsmand, Morten Hopballe og tilføjer:


- For os handler det nu om at give alle gæsterne en fantastisk oplevelse. Det har vi fuld fokus på. Derfor har vi nogle nye tilbud i år – blandt andet en skovbar, et diskotek, et kaffe og kortfilm-koncept og bar på toppen af bakken – og sammen med det fantastiske line-up tror vi på, at det lykkes.

Tinderbox løber af stablen fra 23.-25. juni. På scenerne i Tusindårsskoven står blandt andre Rammstein, David Guetta, Volbeat, Suede og Lukas Graham.

ANNONCE