Nyhed

Video: Band of Horses gav et nummer i GAFFA Campingvogn på Tinderbox

Ben Bridwell & Co. gav interview og spillede et akustisk nummer

Tinderbox er i fuld gang, og ligesom sidste år har GAFFA en stand på festivalpladsen. I år ligger vi lige midt imellem de to hovedscener over for DR og TV2 i en campingvogn, og her kan du blandt andet opleve live-interviews med The Sandmen, Baby in Vain, Turboweekend og The Minds of 99 – og måske et par navne mere.

Som et lille scoop havde vi fået Band of Horses til at give et akustisk nummer i GAFFAs campingvogn torsdag klokken 16.30. Gruppen spillede deres aktuelle single "Casual Parties" – se en optagelse hos TV2 Fyn.

Band of Horses talte også med GAFFAs Henrik Tuxen om blandet andet titlen på deres nye, femte studiealbum, "Why Are You OK" – det var et af sanger Ben Bridwells børn, der pillede ved sin mors telefon og kom op med titlen – om deres store publikum i Danmark, og om deres forhold til musikscenen i deres oprindelige hjemby, Seattle.


Du kan høre Band of Horses' nye album "Why Are You OK" via disse links:

Apple Music: http://smarturl.it/WAYOK.ap
Spotify: http://smarturl.it/WAYOK.sp
iTunes: http://smarturl.it/WAYOK

Læs GAFFAs firstjernede anmeldelse af albummet her


Læs også et nyt GAFFA-interview med Band of Horses' sanger og sangskriver Ben Bridwell lige her

De resterende interviews – måske også med et live-nummer eller to – finder sted her:

The Sandmen fredag 15.00


Baby in Vain fredag 17.30

Turboweekend lørdag 16.40

The Minds of 99 lørdag 17.30


Du kan også opleve live-interviews i GAFFAs stand på Roskilde – mere info følger – ligesom du kunne sidste år på Roskilde. Se et eksempel fra sidste års GAFFA-interview med Mew på Roskilde:

 


ANNONCE