Nyhed

Mac Miller aflyser Tinderbox – Phlake erstatter

R&b-duoen tager over fra den amerikanske rapper

Af personlige årsager har den amerikanske rapper Mac Miller aflyst dagens koncert på Tinderbox. I stedet kommer den danske hitduo Phlake, der det seneste år har storhittet med singlerne ”So Faded”, ”Pregnant” og "Angel Zoo" og netop har udgivet debutalbummet "Slush Hours".

– Malcolm har bestemt sig for at bruge noget tid på at håndtere nogle personlige sundhedsproblemer. Han undskylder overfor sine fans i Europa, der havde glædet sig til at se ham, og han lover snart at komme tilbage, siger Mac Millers management.

I stedet for Mac Miller kan Tinderbox-publikummet glæde sig til at høre den fremadstormende danske duo Phlake, der selv kalder deres musik Rhythm & Balls, hvor de blander lækkerheden fra r&b og hårdheden fra hiphoppens rytmespor. Og de glæder sig til at underholde det fynske Tinderbox-publikum.


Phlake, der i sidste uge spillede på NorthSide-festivalen, består af producer Jonathan Elkær og sanger Mads Bo. Jonathan Elkær er som producer og beatmager kendt for sit arbejde med blandt andre Suspekt, og han har senest produceret hele det nyeste Jooks-album. De to herrer har desuden fået hjælp fra rapperen Gisli, som har haft en finger med i projektet, ligesom han er tekstforfatter på ”Pregnant”.

Phlake fik i øvrigt fire stjerner af GAFFAs NorthSide-anmelder under overskriften "Morgenbollemusik i midt-tempo tager NorthSide på sengen". Læs hele anmeldelsen her.

Phlake spiller på Blå Scene klokken 17.05


Varm op med "Angel Zoo":

ANNONCE