Nyhed

Guide: Her er weekendens bedste fester

Roskilde Festival raser i det midtsjællandske, men det betyder ikke, at der lukket ned for landets klubber. Du kan rave i Aarhus eller danse til lækker lyd i København

GAFFA sætter fokus på den elektroniske musik og det sprudlende festmiljø med en fast ugentlig guide til, hvor man finder de bedste fester, de mest interessante dj's og de livligste dansegulve. Følg med her!

 

Farverne slippes løs


Double Rainbow i Aarhus er altid god for en fest af dimensioner. Og selvom Roskilde Festival raser i det midtsjællandske, bliver der stadig disket op med en fest for folket. Farverne slippes løs, når der raves på Godsbanen, og det er sidste chance, før stedet stikker afsted på ferie.

Hvad: Neon Rave Aarhus

Hvor: Double Rainbow, Skovgaardsgade 3, Aarhus C


Hvornår: 1. juli fra kl. 19.00

Hvordan: Facebook-event

 


REA er tilbage

KB18 i Kødbyen, vender en gammel kending tilbage til dansegulvet denne fredag. Det er blevet til den REA #35, og en masse spændende lydsmede disker op med lækre grooves fra lydsystemet. Der er blandt andet fornemt besøg fra Tyskland, når Mike Wall kigger forbi.

Hvad: REA #35


Hvor: KB18, Kødboderne 18, Kbh. V

Hvornår: 1. juli fra kl. 23.55

Hvordan: Facebook-event

 


Was für ein abend!


I Kødbyen er der også fest på Jolene, hvor den glade og farverige bar på fredag, får fornemt besøg fra New York. Amerikanske Justin Strauss får desuden selskab af danske Kasper Bjørke – sikke en fest!

Hvad: Jolene Presents: Justin Strauss & Kasper Bjørke

Hvor: Jolene, Flæsketorvet 81-85, Kbh. V


Hvornår: 1. juli fra kl. 22.00

Hvordan: Facebook-event


 

Jam i Boksen

Den gode gamle jam-session vender lørdag tilbage til Culture Box i det indre København. Her vil et hav af dj’s præsentere deres rytmer back-to-back for det danseglade folk.


Hvad: Jam The Box

Hvor: Culture Box, Kronprinsessegade 54, Kbh. K

Hvornår: 2. juli fra kl. 23.00


Hvordan: Facebook-event

 


Holder du den vildeste fest? Send info til [email protected]

ANNONCE