Nyhed

Katinka besøgte GAFFAs stand på Roskilde

Katinka Bjerregaard og bandet gav fire numre og "kneppede publikum med følelser"

Roskilde Festival er i fuld gang, og ligesom sidste år har GAFFA en stand på festivalpladsen. I år ligger vi lige bag tribunen neden for Orange Scene i en campingvogn, og her kan du se live-interviews med en lang række af de optrædende navne på festivalen. De fleste af dem giver også et live-nummer eller to, og du kan selv stille spørgsmål til dem. Programmet er som følger:

 
Fredag 15.00 Foals (interview, nye på progammet)
Fredag 17.30 Entrepeneurs (interview og musik)
Fredag 19.20 Jacob Bellens (interview og musik)
Lørdag 15.30 Blaue Blume (interview)
Lørdag 16.30 Chinah (interview og musik)

Vi fortsatte vores interviewsessions torsdag med Katinka alias sangerinden og sangskriveren Katinka Bjerregaard og hendes tre musikere, der også gav fire livenumre. Det blev blandt andet til en snak om koncerten på Rising-scenen tirsdag, hvor der havde været omkring 8000 tilhørere, hvilket Katinka Bjerregaard var særdeles imponeret over. "Jeg havde haft mareridt om, at der kun kom min mor og én til – og min mor er meget kritisk," sagde hun.

Der blev også talt om den aktuelle ep "Lufthuller", der er optaget i et hjemmestudie med blandt andet brug af hårspænder som slagtøj. Det skyldes, at albummet er indspillet på fjerde sal, og så kan man jo ikke være bekendt at bruge larmende trommer, som guitarist Simon Ask fortalte.


En tilhører spurgte Katinka Bjerregaard om, hvordan hun har det med at "kneppe os med følelser", som hun formulerede det. Bjerregaard fortalte, at hun havde været meget "cool" som teenager og havde dengang kun grædt til Radioheads "Creep", når hun var alene, men nu havde hun besluttet at være helt åben, og det havde mange fordele. "Hvis man knalder mig, ved man, hvad man får," som hun sagde. 

 

ANNONCE