Nyhed

Bastille giver koncert i Danmark

Det britiske band gæster landet til efteråret

Det engelske band Bastille giver koncert Falconer Salen, København tirsdag den 22. november. Det sker oven på udgivelsen af deres andet album, "Wild World", der udkommer 9. september.

Billetsalget begynder den 8. juli klokken 10. Find billetter via GAFFA Live.

Kvartetten debuterede i 2010 med nummeret "Flaws", der siden blev fulgt op af ep’en ”Laura Palmer” – opkaldt efter den legendariske Twin Peaks-karakter. Men det var, da de i 2012 udgav singlen "Overjoyed”, at de for alvor fik hul igennem i hjemlandet.  Da fuldlængde-debuten "Bad Blood" udkom senere samme år, kom bandet også for alvor på det musikalske landkort rent internationalt, hvor albummet fik flotte anmelderroser og godt med omtale.  I GAFFA hed det blandt andet, med Kristian Bach Petersens ord:

”'Pompeii' har allerede huseret som P3's Uundgåelige herhjemme, og den kan, med sit storladne kor, fine keys og catchy melodi, bestemt tåle de deraf følgende mange aflytninger. Nummeret 'Laura Palmer' er, på trods af en små-ond, men ikke specielt Twin Peaks-klingende tekst, nærmere den slags stadionbasker, som Snow Patrol kun kan drømme om.”

Også live har Bastille formået at skabe sig et ry, og da de gæstede Store Vega sidst i 2013 skrev GAFFAs anmelder Mathias Brok begejstret i sin firstjernede anmeldelse:

"Og så var Dan Smith mere end "bare" forsanger. Ikke alene tævede han diverse trommer i takt til sin sang – han hoppede de skæve scenebrædder tynde og spillede synth-bas i mange numre."


 

ANNONCE