Nyhed

Danni Toma annoncerer efterårsturné og ny kortfilm

Til efteråret tager den roste Toma på turné, men allerede på onsdag har han premiere på kortfilmen 'Grå' i København

Til efteråret bliver der mulighed for at komme helt tæt på Danni Toma, når han tager på en siddende turné til fem af landets spillesteder og teatre. Udover at kunne opleve hans medrivende tekstunivers vil publikum også blive inddraget i historier og fortælinger fra den dansk-palæstinenske poets opvækst, liv og syn på verden. Du kan se turnéplan her forneden.

Turnéen, der sætter i gang i oktober, er support for det anmelderroste album "Grå", som blandt andet blev nomineret til to Steppeulvs priser samt Nordic Music Prize. En af de sange, Toma har med sig er den aktuelle single ”Dans Så Længe Solen Er Ude”, der her kan opleves live fra årets Spot Festival her forneden.

Allerede nu på onsdag står i Danni Tomas tegn. Her vises nemlig for første gang kortfilmen "Grå", lavet af brødrene Mark og Mikkel Stenild.


"Filmen er en modreaktion på de utallige musikvideoer, der kommer op på de sociale medier hver eneste dag. Noodle (producer) og jeg havde lyst til at udfordre mediet og fortælle en historie på en anderledes måde ved at lave en musikalsk kortfilm. Filmen tager udgangspunkt i sangene fra mit seneste album 'Grå'," udtaler Danni Toma.

Kortfilmen vises på Videomøllen, Nørrebro. Der vil også være Q&A med Danni Toma og filmens instruktører – Mark og Mikkel Stenild, musik fra djs med videre. Der er mulighed for at købe vinylen ”Grå” og få sig en lille hygger på ud over det sædvanlige. Du kan læse mere om eventet på Facebook her.

Danni Toma optrådte til årets Spot Festival, og her imponerede han GAFFAs anmelder Mads Jensen. Han skrev blandt andet: "Denne umiddelbarhed og talentfulde evne til at fortælle historier, der gør ondt, skaber et nærvær uden sidestykke og en følelse af, at man på 40 minutter lærer den aalborgensiske rapper at kende uden at kende ham." Han kvitterede med fem stjerner.

Du kan se "Dans Så Længe Solen Er Ude", live fra Spot Festival her, og se turnéplanen under videoen:

TURNÉ:


26.10.16 - Studenterhus, Odense
29.10.16 - Tapperiet, Køge
04.11.16 - Von Hatten, Randers
05.11.16 - Huset-KBH, København
07.11.16 - Aalborg Teater, Aalborg


 

 

 


 

 

 


 

ANNONCE