Nyhed

DMI: Coldplay tegner til at blive en regnvåd fornøjelse

DMI varsler skybrud i aften, og skal du i Parken og se Coldplay, skal du huske regntøj

I aften er der lagt op til den store fest i Parken, hvor Coldplay spiller en længeventet koncert. Desværre viser den danske sommer sig også fra sin værste side, og DMI har varslet skybrud landet over - også i København.

Ifølge Ekstra Bladet opfordrer DMI de 46.000 fans, der har købt billet til aftenens koncert, til at medbringe regntøj. "Det bliver en våd omgang," udtaler vagtchef hos DMI Thyge Rasmussen til Ekstra Bladet.

Regnslag og gummistøvler er ifølge Ekstra Bladet også det bedste bud på ly mod regnen. Koncertarrangøren Live Nation bebuder nemlig til bladet, at paraplyer af sikkerhedshensyn ikke er tilladt, mens showets produktion ikke gør det muligt at overdække Parken.

Det kunne dog godt gå hen og blive en undtagelse med sidstnævnte. GAFFAs skribent Nicoline Steen Andersen, der netop nu står i early entry til koncerten, fortæller via mail klokken 16.48, at de ventende i køen har fået oplyst, at indgang til koncerten bliver rykket, og der kommer tag på.


Live Nation har 17.46 meldt ud, at taget kommer på. De skriver:

"Regnen ser ikke ud til at stoppe i forhold til aftenens koncert i Parken med Coldplay (5. juli).

Derfor er der taget en beslutning om, at taget skal på Parken. Dette vil involvere nogle produktionsmæssige forhold. Det betyder bl.a. at de tårne som holder taget, nu skal monteres og vil give et mindre antal sæder, og lettere begrænset indsyn til hovedscenen, som vi kender ved koncerter, hvor taget er lukket.

Dørene til Parken vil blive åbnet en smule senere, men den udmeldte tidsplan for koncerten burde holde. Altså er beslutningen taget for at give fans den bedst tænkelige koncert."

Heldigvis spiller Coldplay også koncert i morgen aften, så der er mulighed for, at Chris Martin & co. får Danmark at opleve fra en lidt mindre regnvåd side.

Har du ikke været heldig at få billet til de to udsolgte koncerter, kan du nyde tørvejret hjemme i din egen stue, mens du dykker ned i GAFFAs spilleliste: 20 ukendte perler fra Coldplay her.

ANNONCE