Nyhed

Vig Festival: Vi vil gerne ramme hele familien

Vi har talt med formanden for festivalen, der finder sted 7.-9. juli med blandt andre Ukendt Kunstner, The Minds of 99 og Kim Larsen & Kjukken

GAFFA har talt med formand for Vig Festival Gustav Møller om den danske pop-rock festival, der har noget for enhver smag og finder sted 7.-9. i Vig på Nordvestsjælland. Læs mere på festivalens hjemmeside.

Hvilke koncerter vil du anbefale, at folk tager til på Vig Festival?

– Vi har strikket et godt program sammen med mange gode navne, folk skal opleve. Jeg vil anbefale folk at se den folkekære Sebastian, der har en enorm fanskare hos os på Vig. Lars H.U.G er også en god dansk poppet klassiker, som altid er et hit at se live. Så har vi også Duné på årets program, der formår at komme ud over stepperne og starte en fest. Det bliver et godt show. Jeg glæder mig også til at se The Minds of 99, der har gang i noget fedt med deres punk-rockede lyd. Det er også altid hyggeligt at se Kim Larsen og Nik & Jay på Vig. Det er noget, der batter for vores gæster på Vig.


Er der nogen overraskelser i årets line-up?

– Der er nok mange overraskelser i årets program, hvis du spørger vores kernepublikum. Vores musikprofil lægger sig meget op af, at vi er en festival, der vil ramme hele familien. Vores faste festivalgængere så nok gerne, at vi bookede cremen af dansk musik på kryds og tværs af pop og rock og lidt old school musik. I år har vi valgt at tage lidt færre af de større navne med i programmet for i stedet at føje lidt ungt og nyt ind på Vig. For eksempel kommer Ukendt Kunstner (billedet) forbi til en koncert, som jeg er sikker på nok skal fylde teltet ud.

Udbyder Vig Festival øvrige faciliteter end musikken?


– Vi har på Vig Festival et samarbejde med Dansk Håndbold Forbund, hvor vi udbyder beach-håndbold til vores gæster, der har lyst til at være lidt aktive. Vi har en fin bane, hvor der er aktiviteter hele dagen. Hos os kommer både nogle kendte og lokale kendte, som stiller op til turneringen. Så vidt jeg har forstået stiller håndboldspilleren Bo Spellerberg op med et hold igen. Det er noget, der kan sætte en stemning og har været en stor succes de andre år, vi har gjort det, så det gør vi igen. Derudover har vi også et dejligt børneområde med aktiviteter i alle afskygninger. Det skyldes, at vi er en familiefestival. Vig er festivalen for dig, som har lyst til at opleve en hyggelig festival, hvor du trygt kan tage de små poder med.

ANNONCE