Nyhed

Guide: Her er weekendens bedste fester

Der er en lille pause fra de store festivaler, og festerne er vendt tilbage til klubberne i stor stil. Bas Under Buen indtager den danske sommer, og Frankrig kommer med fred

GAFFA sætter fokus på den elektroniske musik og det sprudlende festmiljø med en fast ugentlig guide til, hvor man finder de bedste fester, de mest interessante dj's og de livligste dansegulve. Følg med her!

 

Åbningsfest på Rust


Der har været al for lang Tennis-pause, men onsdag er den endelig tilbage i lokalerne på Nørrebro. Den gode gamle natklub Rust lægger vægge til arrangementet, hvor der naturligvis præsenterer lækre sommerrytmer til det grå vejr. Bag lydsystemet vil de danseglade gæster blandt andre finde Emil Lange og Chris Hay

Hvad: Tennis Court – Åbningsfest

Hvor: Rust, Guldbergsgade 8, Kbh. N


Hvornår: 6. juli fra kl. 23.00

Hvordan: Facebook-event


 

Himmelsk elektronik i Kødbyen

Fredag står den på den 58. omgang BEAT ME KB18 i Kødbyen. Som altid er det elekroniske sat i højsædet, og der er derfor inviteret et hav af dj’s, der vil præsentere deres skarpe kompositioner. Foruden et besøg fra danske Henri Mattise lægges lydbilledet af tyske Dave Dinger.


Hvad: Beat Me #58

Hvor: KB18, Kødboderne 18, Kbh. V

Hvornår: 8. juli fra kl. 23.55


Hvordan: Facebook-event

 


Fransk overtagelse

Island har det hårdt i disse dage, særligt med henblik på Frankrigs sejr over vore nordiske brødre ved EM forleden, men den franske fest stopper ikke der. På Jolene i Kødbyen er bemandingen primært udgjort af islændinge, men denne fredag overtages selskabet af franske rytmer. Det tyder dog på, at denne overtagelse er venligtsindet, når Le Loup og Suleiman indtager lydpulten.

Hvad: The French Embassy – Jolene Takeover


Hvor: Jolene Bar, Flæsketorvet 81-85, Kbh. V

Hvornår: 8. juli fra kl. 22.00

Hvordan: Facebook-event

 


Bas Under Buen sætter gang i Frederiksberg


Klublandet har ventet længe på denne dag, der lørdag kulminerer i et basinferno under Bispeengens vinger. Den tunge bas til folket leveres blandt andre af Fabian Mazur og Code Walk, samt et hav af andre bidragsydere, så der er intet, der tyder på en kedelig fest under den københavnske himmel.

Hvad: Bas Under Buen 2016 – Frederiksberg

Hvor: Bispeengen, Frederiksberg


Hvornår: 9. juli fra kl. 15.00

Hvordan: Facebook-event


 

Den officielle efterfest sker på Rust

Når bassen og dansefødderne har slået revner i asfalten, og solen er på vej ned, skal der naturligvis danses videre. Og det sker en lille spytklat derfra, hvor Nørrebros natklub, Rust lægger hus til weekendens absolutte efterfest. Selvom bassen har banket på Frederiksberg, er der selvfølgelig stadig behov for mere, som leveres af blandt andre Kurbs og Tidewarp.


Hvad: Official Bas Under Buen After Party

Hvor: Rust, Guldbergsgade 8, Kbh. N

Hvornår: 9. juli fra kl. 23.00


Hvordan: Facebook-event

 


Holder du den vildeste fest? Send info til [email protected]

ANNONCE