Nyhed

Video: Benal og Klamfyr i samarbejde på Tatovering

Benal varmer op til deres Danmarks-turné, der for alvor løber af stablen til august, med en live-video. Se turnéplan her.

Det har været et forrygende år for Benal (Benjamin og Albert) med masser af succes, udsolgte koncerter og ikke mindst spændende samarbejder. Et af de samarbejder – fra albummet "Nu" – er "Tatovering", hvor Benal har besøg af Danmarks helt egen Klamfyr (aka Emil Simonsen fra Suspekt). Du kan se det seje samarbejde her forneden i en live-video.

Over sommeren spiller Benal et par koncerter, inden det i august for alvor går løs med en større Danmarks-turné. Her vil der være god mulighed for at opleve klassikere fra de tre første ep’er samt sangene fra det aktuelle album "Nu". Se turnéplan helt forneden.

Om sangen fortæller Benjamin: "'Tatovering' handler om at vaske sig. At vaske sig ren fra alt, der griser. Vi følte, vi havde brug for noget ekstra så vi ringede til vores storebror, Emil fra Suspekt, og han kom i studiet med en energi, der fik Benjamin til at løbe i kiosken efter en rulle cola-vingummier og en Hayat. Der blev grædt den aften hjemme i Benjamins lille femværelses hummer. Men dagen efter kom han i studiet med genopladede batterier og en tekst der handlede om at shoppe."

"Emil har løftet os op, og sammen med Andreas har han vist os vejen til den gyldne stad, hvor palmer gror og hvor voksne mænd elsker livet, som om det var en satans pligt," afslutter Benjamin selvsikkert.


Benal udkom med deres albumdebut "Nu" i januar, og den gjorde al tvivl til skamme for GAFFAs anmelder Peter T. Aagaard. Han skrev: "Det er sjældent i dansk rap at opleve et debutalbum, der er så fuldvoksen som Nu. Godt nok har det været undervejs i tre år og forvarslet gennem tre ep'er, men alligevel er det ærefrygtindgydende at blive ramt af et første skud af denne kaliber." Han kvitterede med fem stjerner.

Du kan se Benal og Klamfyr i live-videoen til "Tatovering" her - og under videoen kan du se, hvor Benal kan opleves sommeren over:




TURNÉPLAN:


22. juli: Tisvilde, Musik I Lejet
29. juli: København, Ofelia
06. august: Skanderborg, Smukfest
13. august: Thisted, Alive Festival
19. august: Næstved, Næverland
20. august: København, Stay True Festival, SV
10. september: Odense, Karrusel
17. september: Randers, Von Hatten
29. september: Aarhus, Voxhall
30. september: Skanderborg, Walthers Musikcafe
01. oktober: Ringsted, MetroMusik
07. oktober: Vejle, Bygningen
08. oktober: Silkeborg, Kedelhuset
13. oktober: København, Vega
15. oktober: Herlev, Klauzdal

ANNONCE