Nyhed

Endelig nyt fra Blue Foundation

Blue Foundation annoncerer nyt album og releasekoncert

Den danske dreampop-duo Blue Foundation, kendt for deres karakteristiske cinematiske og til tider dystre musik, der blandt andet har været med til at skabe lydbilledet til serier som CSI, Twilight og Vampire Diaries, er klar med et nyt album betitlet "Blood Moon" til september.

"Blood Moon" er optaget i Brooklyn og København hen over de sidste tre år og er efterfølgeren til deres album fra 2012, "In My Mind I Am Free". GAFFAs anmelder Jesper Buhl skrev begejstret følgende om albummet: "Der er virkelig smukt, men også ret mørkt i Blue Foundations verden. Under de himmelstræbende vokalers henhviskede, lyse skønhed og strygernes pittoreske tristesse gemmer der sig et lag af støjende beats, guitarer, synths og samples." Han kvitterede med fire stjerner.

Det kommende album er gæstet af en lang række prominente kunstnere såsom Mark Kozelek (Sun Kill Moon), Erika Spring (Au Revoir Simone), Jonas Bjerre (Mew), Sonya Kitchell, Sara Savery Aka. Drop the Gun og Findlay Brown – hvilket kun bidrager til spændingen omkring Blue Foundations nye projekt.


"Blood Moon" udkommer på Dead People’s Choice Records den 2. september, og den 19. august fejres udgivelsen med en releasekoncert på Vega i København.

Billetter til koncerten kan købes nu via Ticketmaster og albummet kan forudbestilles nu via iTunes.

Hør eller genhør Blue Foundations stemningsdominerende hit "Eyes on Fire":


 

 


ANNONCE