Nyhed

Videoklip: Mobiltelefon lider overlast til Slipknot-koncert

Corey Taylors hårdhændede behandling af fans mobiltelefon under koncert hitter på internettet

Det er ikke for sjov, at man har opfundet et apparatur, der kan blocke netsignalet, så publikum ikke kan bruge deres mobiltelefoner under koncerter. Mens vi venter på, at det bliver almen praksis på de danske spillesteder, findes der naturligvis også mere håndgribelige metoder til at få kværn på mobil-slaver, mens musikken spiller. Det demonstrerer Slipknots Corey Taylor i videoen her forneden, som er blevet lidt af et viralt fænomen.

I klippet ser Taylor nemlig en fan sms'e under en koncert. Det falder bestemt ikke i hans smag, og han tager derfor hurtigt affære. Han slår ganske enkelt mobiltelefonen ud af hans hånd.

Senere forklarede Taylor sine handlinger i en tweet: "Hvis du vil sms'e, bliv hjemme." En kvindelig fan re-tweeter Taylor, at hun altid sender et par sms'er under en koncert for at tjekke ind til sin datter. Slipknot-sangeren svarer: "Fair nok. Men du ør det mellem sættene eller mellem sangene. Har jeg ret?"

Han hævder også i et andet tweet, at hans offer, den sms'ende fan, "totalt forstod fuckup'et og vi grinede sammen."

I januar slog Slipknot vejen forbi Esbjerg - hvor ingen mobiltelefoner efter sigende led overlast. GAFFAs anmelder Alexander Hemstedt kvitterede med fem stjerner og skrev: "Slipknot forstår at bruge og iscenesætte deres virkemidler på den bedst mulige måde. Dette kan kun imponere og er nok også bandets "hemmelighed" bag deres verdensomspændende succes. Vi glæder os allerede til det næste adrenalinladede show enten til efteråret 2016 eller til 2017." Læs hele anmeldelsen her.

Se videoklippet via Twitter her:

ANNONCE