Nyhed

Queens of the Stone Age på vej i studiet

Guitarist Troy Van Leeuwen siger i podcast, at bandet rammer studiet senere i år for at arbejde på deres syvende album

Det ser endelig ud til, at vi langt om længe kan se frem til et nyt album fra Queens of the Stone Age. I et interview med podcasten 2 Hours With Matt Pinfield afslører guitarist Troy Van Leeuwen nemlig, at Homme & co. snart går i studiet for at arbejde på deres syvende langspiller.

"Vi er allerede begyndt at snakke om, hvad vi skal gøre på den næste Queens-skive. Der er massevis af ideer, som bliver kastet rundt ... Vi får gjort noget ved det inden året er omme, når det kommer til indspilning," siger Van Leeuwen i interviewet.

Efter bandet tog en pause i begyndelsen af 2015 har der været stille fra Queens of the Stone Age med undtagelse af en kort overraskelseskoncert i Los Angeles sidste år. Medlemmerne har dog haft flere jern i ilden og holdt sig travle med andre projekter. Homme har blandt andet arbejdet med sit sideprojekt Eagles Of Death Metal og indspillet et album med Iggy Pop, mens Van Leeuwen har været involvert i supergruppen Gone Is Gone, bestående af medlemmer fra Mastodon, At The Drive-In og Queens of the Stone Age. Gruppen udgav tidligere i denne måned deres hårdtslående debut-ep.

Queens of the Stone Age var sidst albumaktuelle med den roste "... Like Clockwork" fra 2013. Albummet var ikke helt lige så hæsblæsende som hovedværket "Songs For The Deaf", men viste til gengæld en ny side af Josh Hommes sangskrivning. GAFFAs anmelder Keld Rud skrev: "Heldigvis klæder albummets afslappede atmosfære bandets lyd og ikke mindst Hommes vokal, der altid har haft en fin og skrøbelig karakter." Læs hele anmeldelsen her.

Mens vi venter på nyt fra studiet, kan vi lige så godt tage et blik tilbage:

ANNONCE