Nyhed

Mick Jagger skal være far for ottende gang

Det er ikke kun et nyt album med The Rolling Stones, som den aldrende rullesten har i vente

The Rolling Stones' karismatiske frontmand Mick Jagger skal være far for ottende gang. 

Den engelske sladderpresse rapporterede for nyligt, at den 72-årige rullesten ventede barn med sin kæreste Melanie Hamrick. En repræsentant for Jagger har nu bekræftet rygtet til Associated Press.

Den 29-årige Hamrick er ballerina og har optrådt med American Ballet Theatre i New York. Hun har været i forhold med Jagger siden 2014.

Jagger har i forvejen syv børn - Georgia, James, Jade, Elizabeth, Lucas, Karis og Gabriel - der aldersmæssigt går fra 45 år ned til 17 år. Han har også to børnebørn.

Den travle musik går dog nok næppe på barsel, da The Rolling Stones håber på at udgive det 25. studiealbum inden udgangen af 2016. Det fortalte guitarist Ronnie Wood i april under en udstilling i London.

Her afslørede den gamle Stones-guitarist også, at albummet får et blues-præg. "Vi gik i studiet for at indspille nogle nye sange. Men vi gik i en blues-retning. Vi indspillede 11 blues-sange på to dage. Da vi hørte dem igennem efter ikke at have hørt dem i to måneder, sagde vi 'hvem er det?', 'det er dig!'. Det lød så autentisk", udtalte Ronnie Wood til det britiske musikmagasin NME forud for åbningen af udstillingen.

Sidst de aldrende rullesten udgav et album, var da de i 2005 udgav "A Bigger Bang". Her kvitterede GAFFAs anmelder Lars Löbner Jeppesen – nærmest overrasket over de gamle rockeres sejlivethed – med fire stjerner og med kommentaren: "Keith og Ron høvler stadig upåklagelige riff af guitarens tyndslidte hals, Mick krøller stadig læberne sammen og snerrer med vanligt sexdrive, og der er stadig tight slaw i bedstefar Charlie. De hårdt rockende sange er som altid sejere end skosåler, og de bløde ballader er så vuggende fine som en mors skød". Læs hele anmeldelsen her.

ANNONCE