Nyhed

Se Kristina Holgersen fortolke Helle Helle i ny musikvideo

Den danske singer-songwriter og musikentreprenør udgiver video til sang fra seneste album

"To Slags Mørke" er titlen på sangerinden og sangskriveren Kristina Holgersens seneste projekt – hvor hun tager udgangspunkt i romaner og noveller af den danske forfatter Helle Helle. 

Holgersen har omhyggelig valgt og kogt Helles ord ned og serverer dem igen for lytterne med et melodisk og anderledes twist.

"Den ordknappe stil, som vi kender fra Helles univers, er genkendelig og forunderligt gribende, men har også med Holgersens forfriskende melodilinjer og instrumenteringens dramatiske medvirken fået en perspektiverende flertydighed, som åbner for mange mulige associationer, billeder, fortolkninger." Sådan skrev GAFFA anmelder Ivan Rod blandt andet om albummet tilbage i april da det udkom og kvitterede med fire stjerner. Hele hans anmeldelse kan læses her.


"Jeg Flyttede Hjem Igen" er anden single fra albummet, og teksten i sangen er et uddrag fra "Dette Burde Skrives i Nutid" – en af Helle Helles største romansucceser tilbage fra 2011.

I efteråret udkommer "To Slags Mørke" på vinyl for første gang, og udgivelsen efterfølges af en række bibliotekskoncerter. Derudover planlægges der en række matchkoncerter i foråret 2017. Yderligere info om koncertdatoer kan findes på Holgersens Facebook-side.

Se videoen til "Jeg Flyttede Hjem Igen" her:

 

ANNONCE